zoran scepanovic

Šćepanović: Velika pobeda za Vojvodinu i srpski fudbal

Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Zoran Šćepanović rekao je da je veoma srećan i ponosan na ekipu posle večerašnje ubedljive pobede nad Sampdorijom.
-Veoma sam srećan i ponosan na ovu ekipu. Čast je sada biti predsednik Vovjodine. Ovo je velika pobeda, ne samo za Vojvodinu nego i za celokupan srpski fudbal. Nadam se da će biti i zamajac da zajedno možemo da uradimo neke stvari i na klupskom i na reprezentativnom nivou – rekao je Šćepanović novinarima posle utakmice u Torinu.
Vojvodina je deklasirala Sampdoriju sa 4:0 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.
-Neozbiljno bi bilo biti neoprezan pred revanš, i danas se na momente videlo koliko je Sampdorija opasna kada joj date prostor. Nema šale s njom. Ali, jesmo napravili veliki pomak. Večeras slavimo, sutra razmišljamo već o Javoru – kazao je Šćepanović.
Novinare je zanimalo zašto uoči utakmice nije zamenio kravatu sa predsednikom Sampdorije Masimom Fererom, iako je bilo najavljeno.
-Mislim da mu nije večeras do toga. Ali, ne zameramo, a biće svakako naš gost u Novom Sadu. Ne za revanš, jer mu je tada rođendan, ali one tamo nedelje će doći u Novi Sad – rekao je Šćepanović.
Revanš će se igrati za nedelju dana u Novom Sadu.

Povezana vest:  Pavljučenko dobio ponudu Anžija