zagorcic vojvodina

Zagorčić: Na pobedu u duelu sa Javorom

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je danas da će njegova ekipa ići na pobedu u sutrašnjem meču 3. kola Superlige Srbije sa Javorom iz Ivanjice.
Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da Vojvodinu očekuje izuzetno teška utakmica jer su fudbaleri Javora u prva dva kola domaćeg šampionata pokazali da se radi o izuzetno kvalitetnj ekipi.
-Očekuje nas teška utakmica, ali bez obzira na to sigurno ćemo ići na pobedu. Igrači su imali malo vremena za oporavak od napornog duela sa Sampdorijom u Torinu, ali se na jučerašnjem treningu oporavka videlo da je rasoloženje igrača i atmosfera među njima na izuzetno visokom nivou – rekao je Zagorčić.
On je kazao da povređenih igrača nema i da će sastav ekipe za utakmicu sa Javorom odrediti posle večerašnjeg treninga, istakavši da će, bez obzira u kom sastavu nastupi Vojvodina, sigurno ići na pobedu.
Prvotimac Novosađana Novica Maksimović je rekao da je optimista u pogledu konačnog rezultata, bez obzira što zna da njega i saigrače očekuje teška utakmica.
-Javor je izuzetno kvalitetna i čvrsta ekipa koja zna da igra na rezultat i moraćemo da pružimo maksimum ukoliko želimo da ostvarimo pobedu koja nam je cilj – rekao je Maksimović i dodao da su svi u redovima Vojvodine maksimalno spremni i da veruju da će ostvariti prvu pobedu u novom šampionatu.
Utakmica Vojvodina – Javor igra se sutra na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu s početkom u 21 sat.

Povezana vest:  Savet Evrope: FIFA da ispita reizbor Blatera