ronaldo slavlje-Gonzalo Arroyo Moreno  Getty Images Sport

Ronaldo ljutito prekinuo intervju za CNN

Zvezda Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo ljutito je i uz psovke prekinuo intervju za program Si-En-Ena (CNN) na španskom, jer nije hteo da odgovara na pitanja o korupcijskom skandalu u FIFA i o organizaciji Svetskog prvenstva u Kataru. Jedan od najboljih fudbalera sveta nameravao je da u intervjuu za CNN promoviše svoju novu liniju slušalica za mobilne uređaje, zbog čega je i došao u SAD, ali usledila su „ozbiljna“ pitanja na koja Ronaldo nije želeo da odgovori.
Na pitanje kako se korupcionaški skandal u FIFA odražava na fudbalsku igru i da li ga sve to brine, Ronaldo je odgovorio – Hoćete li da budem iskren? To me uopšte ne dodiruje. Imam svoju profesiju, svoj posao, dajem sve od sebe za svoj klub, a ostalo me ne interesuje.
Na insistiranje novinara da kaže šta o tome misle njegovi saigrači, Ronaldo nije bio mnogo rečitiji – Ne znam, morate sa njima da razgovarate, ne mogu da odgovaram u nečije ime. A na pitanje da li o tome ipak razgovaraju u svlačionici, Portugalac je rekao da o tim problemima u fudbalu ne progovaraju ni reč. 
-Razgovaramo o muzici, o devojkama, o modi, cipelama, torbama i koferima, o nakitu i frizurama… Hoćete još? Hoćete ceo spisak? – rekao je Ronaldo, kome je već ponestajalo strpljenja.
Ono je potpuno iščezlo kada je novinar zaustio da, nakon pitanja o skandalu u FIFA, dobije od Ronalda izjavu o Svetskom kupu u Kataru, jer je fudbaler momentalno ustao, gunđajući na portugalskom i skinuvši slušalice.
Usput, izgovorio je nekoliko psovki, revoltiran pitanjima i temama kojima je CNN želeo da otvori intervju. 

Povezana vest:  Pobeda Zvezde, na Island bez primljenog gola