marko_keselj_marko_avramovic_nike_ispisi_buducnostPRENESI PORUKU – ISPIŠI BUDUĆNOST

 

Pošaljite Orlovima poruku pred odlazak u Južnu Afriku

 

U Nike prodavnici u šoping molu Delta City počela je jedinstvena akcija pod nazivom Prenesi poruku – Ispiši budućnost koju je organizovala Delta Sport Grupa sa ciljem da svi građani pošalju poruku i daju  podršku našim fudbalerima pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010.

Povezana vest:  Venger: Ovaj poraz je odraz razočarenja iz Barselone

 

Čast da prvi ispišu poruku i požele sreću fudbalerima imali su Marko Kešelj košarkaš KK Crvena zvezde i Marko Avramović vaterpolista Partizana i reprezentacije Srbije. Akcija traje do 5. maja kada će maratonac Zoran Bursać   trčati od šoping mola Delta City do Kovilova i lično selektoru Radomiru Antiću i kapitenu reprezentacije Dejanu Stankoviću predati knjigu sa svim porukama. Trka će biti dužine 17 kilometara.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Milan i Barselona u najnovijoj epizodi "evro klasika"

 

Pozivamo sve građane da napišu poruku i na taj način podrže naše reprezentativce pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. Budite kreativni, budite originalni. Ispišite budućnost srpskog fudbala. Autoru najbolje i najoriginalnije poruke sledi nagrada.

 

Nadamo se da će poruke biti još jedan dodatni stimulans našim fudbalskim reprezentativcima pred put u Južnu Afriku i da će ispisati lepu budućnost na radost mnogobrojnih navijača širom sveta.

Povezana vest:  Lazar Marković u Čelsiju?!