fk-vojvodina

FK Vojvodina: Još 1.000 ulaznica za severnu tribinu

Skoro sve ulaznice za revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Sampdorije su rasprodate i ostalo je još samo oko 1.000 karata za severnu tribinu, rečeno je danas na konferenciji za novinare održanoj u Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ u Veterniku.
Preostale ulaznice se po ceni od 200 dinara mogu kupiti isključivo u navijačkom šopu „Firma“ koji se nalazi na severnoj tribini,
Ukupno je u prodaju pušteno 11.000 karata i skoro sve su rasprodate već u ponedeljak – prvog dana kada je počela prodaja, a ostatak je prodat juče.
Iz Vojvodine pozivaju navijače da na stadion dođu što je ranije moguće kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog čekiranja karata.
Kapije stadiona se otvaraju u 18.30 sati, a iz Vojvodine obaveštavaju sve koji utakmicu žele da gledaju sa istočne tribine da će na toj tribini biti otvoren samo jedan ulaz i to onaj na severnoj strani, dok će drugi biti rezervisan za gostujuće navijače kojih će biti oko 200 i koji će biti smešteni na južnoj tribini.
Marketing služba Vojvodine za meč sa Sampdorijom pripremila je prigodne navijačke rekvizite koji će se prodavati sutra od 16 do 24 sata na tri lokacije u blizini stadiona (na platou između severne i zapadne tribine, kod centralne blagajne i između južne i istočne tribine).
Majice, svileni šalovi i zastave su izrađene tako da je jedna polovina u bojama Vojvodine, a druga u bojama Sampdorije, a u pozadini je lik Vujadina Boškova.
Utakmica između Vojvodine i Sampdorije igra se sutra od 21 sat na stadionu Karađorđe.

Povezana vest:  Milan minimalcem do tri boda protiv Đenove