superliga srbije

SUPER LIGA SRBIJE

Partizan dočekuje Spartak, Zvezda ponovo na Vračaru

Utakmica Jagodina – Novi Pazar sutra će otvoriti četvrto kolo Super lige, a prvak Srbije, Partizan, će u subotu dočekati Spartak iz Subotice, dok Voždovac i Crvena zvezda zatvaraju kolo u nedelju.
Jagodina u dosadašnjem toku prvenstva nije postigla gol, a nije osvojila ni bod. Sutra će im na Gradskom stadionu u Jagodini od 20.00 gostovati Novi Pazar, koji je u prošlom kolu posle preokreta savladao prvaka države Partizan sa 3:2.
Crno-beli su u sredu izborili plasman u baraž za Ligu šampiona, nakon što su u dvomeču savladali Steauu sa 5:3, pa će im tako taj rezultat biti dodatni motiv za domaće prvenstvo i utakmicu sa Spartakom u subotu od 17.00 u Beogradu.
Voždovac i Crvena zvezda, čijom Upravom navijači nisu zadovoljni, će u nedelju od 17.00 zatvoriti četvrto kolo Super lige Srbije. 
„Zmajevi“ su solidno počeli ovogodišnje izdanje Super lige, osvojili su četiri boda u tri kola, dok crveno-beli još od utakmice sa OFK Beogradom na Vračaru ne znaju za trijumf. Upravo će ekipa Miodraga Božovića ponovo igrati na stadionu Obilića gde su zabeležili jedinu pobedu sezoni.
Lider šampionata, čačanski Borac gostovaće u subotu ekipi Radnika u Surdulici od 17.00, dok će Vojvodina, koja je na pragu plasmana u poslednje kolo kvalfikacija za Ligu Evropa, igrati protiv Mladosti u Lučanima u nedelju od 17.00.
U „malom“ gradskom derbiju na Banovom brdu Čukarički će dočekati OFK Beograd u subotu od 19.00, dok će Rad gostovati Javoru, a u Gornjem Milanovcu Metalac će u ugostiti Radnički iz Niša.

Povezana vest:  Zabrana za navijače PSŽ-a i Olimpika