sasa ilic part steaua

Ilić: Vratilo nam se za sve lude utakmice u kojima smo ispadali

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da je revanš utakmica protiv Steaue bila jedna od najluđih u njegovoj karijeri i da se pobedom u tom duelu crno-belima „vratilo“ za pojedine poraze u prošlosti.
-Ovo je bila jedna od najluđih utakmica u mojoj karijeri, ali se na svu sreću završila u našu korist. Lude utakmice smo igrali i protiv Ludogoreca, pa nismo prošli, protiv čuvene Artmedije pa nam se nije posrećilo, a sada nam se možda i to sve vratilo – rekao je Ilić novinarima.
Partizan se u sredu plasirao u baraž za Ligu šampiona, pošto je u revanšu u Beogradu posle preokreta savladao Steauu sa 4:2, nakon 1:1 iz prve utakmice u Bukureštu.
-Najbitnije je da smo napravili veliki uspeh i da rasterećeni čekamo protivnika jer ćemo sigurno igrati u Evropi – kazao je Ilić.
Pri vođstvu Steaue od 2:1, crno-beli su u 50. minutu imali priliku da izjednače iz penala, koji Valeri Božinov nije iskoristio. Ipak, 10 minuta kasnije Marko Jevtović je postigao pogodak, nakon čega je Ilić ušao umesto bugarskog fudbalera.
-Nije mi bilo svejedno, taman sam se spremao da uđem u igru… Mislio sam da će Boža to da reši, ali dobro, nema veze, brzo će se to zaboraviti – naveo je 37-godišnji kapiten Partizana.
Ilić je istakao da se ne opterećuje potencijalnim protivnicima u baražu za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.
-Nemamo šta da izgubimo, a možemo mnogo toga da dobijemo. Nismo favoriti protiv koga god budemo igrali, ali videlo se da možemo da se nosimo, jer je Steaua u rangu tih ekipa koje su nam potencijalni protivnici – dodao je Ilić.
Žreb za četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona obaviće se u petak u Nionu.

Povezana vest:  Izvršena proba reflektora u Jagodini

PHOTO: ATAImages