milinkovic par steaua 8

Milinković: Želimo da se iskupimo za loše izdanje u Novom Pazaru

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj prvenstvenoj utakmici sa Spartakom želi da se iskupi za loše izdanje u Novom Pazaru i dodao da je zadovoljan dolaskom mladog Nebojše Kosovića. 
-Znate da je za Partizan prvenstvo uvek važno, učinićemo sve da odigramo odličan meč i da se iskupimo za loše izdanje u Novom Pazaru – rekao je Milinković na konferenciji za novinare.
Fudbaleri Partizana sutra od 19 časova na svom terenu igraju protiv Spartaka, utakmicu četvrtog kola Super lige Srbije. Crno-beli su u prošlom kolu izgubili u Novom Pazaru (2:3) pa žele pobedom da ostanu u samom vrhu tabele.
Milinković se složio sa konstatacijom novinara da su protivničke ekipe uvek motivisane protiv Partizana.
-To se očekuje, to je sudbina Partizana i tako je godinama. Mi nikada ne bežimo od uloge favorita – rekao je on.
Trener srpskog šampiona naveo je da postoji mogućnost da neke igrače ; odmori u sutrašnjem duelu, ali sve u dogovoru sa stručnim štabom i lekarskim timom.
-Promena će biti, ali ne mngo, možda tri-četiri igrača, ne više od toga jer nam je stalo do pobede. Posle veličanstvene atmosfere u sredu pozivam navijače u da dođu u što većem broju, verujem da im nećemo ostati dužni – rekao je on.
Partizan je u sredu u Beogradu pobedio Steauu sa 4:2 i plasirao se u plej-of za Ligu šampiona. Upitan da li se plaši emotivnog pražnjenja igrača, Milinković je rekao da taj meč „lebdi u vazduhu“.
-To lebdi negde u vazduhu, utakmica sa Steauom je uzela mnogo emocija, bila je teška fizički i u svakom drugom pogledu, ali moramo da se oporavimo i da koncentrisano uđemo u meč – rekao je on.
Milinković je izrazio zadovoljstvo dovođenjem veznog igrača Nebojše Kosovića.
-Mislim da smo doveli vrlo talentovanog, mladog igrača, dete koja sam ja sa 16,5 godina uveo u prvi tim Vojvodine. Njegov rauzvoj je bio odličan sve do momenta kada je otišao u Standard iz Liježa. Napravio je možda grešku mnogih mladića koji odu nezreli u inostranstvo. Radujem se njegovom dolasku jer je veliki potencijal i vreme će pokazati da smo doveli odličnog veznog igrača i pre svega kvalitetnog momka – rekao je Milinković.

Povezana vest:  Prosinečki odstranio Vilotića iz tima