crvena zvezda logo-2

Veterani Zvezde pozivaju upravu da nastavi sa radom

Sekcija veterana i Savet fudbalskog kluba Crvena zvezda pozvali su upravu u ostavci da do izbora radi u interesu kluba.
Reagujući na turbulentna dešavanja u Crvenoj zvezdi, Savet i Sekcija veterana osudili su pokušaje pritiska na klub koji nikada nisu bili deo Zvezdine tradicije.
„Kao dugogodišnji članovi koji su posvetili deo života i veliko vreme napretku kluba izražavamo zabrinutost trenutnim stanjem koje odlikuju nepotrebni pritisci na rad kluba u momentu kada su raspisani opšti izbori. Pozivamo članove Upravnog odbora da nastave da rade do izbora u korist kluba, kao i članove koji su podneli ostavke da završe svoje započete poslove i zadatke. Pozivamo sve sportske i državne organe da prate rad kluba i pomognu da se on odvija na osnovama sportskih pravila i na zakonit način“, navodi se, između ostalog, na sajtu Crvene zvezde.
„Pozivamo sve pristalice, simaptizere i navijače Crvene zvezde da svojim angažovanjem, dolaskom na stadion i podrškom ekipi pomognu da se uspostave uslovi za normalno takmičenje i da se život u klubu odvija na zakonit način do raspisanih izbora“, poručili su Sekcija veterana i Savet crveno-belih.
Ostavke u Crvenoj zvezdi podneli su potpredsednici kluba Slaviša Kokeza i Ivica Tončev, članovi Upravnog odbora Predrag Ćulibrk, Branko Radujko, Aleksandar Antić, Branislav Đurđević i Dušan Bajatović, kao i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.
Odlazeća uprava crveno-belih u utorak je donela odluku da se sredinom septembra raspišu vanredni izbori u klubu.

Povezana vest:  Mediji: Lindegard naslednik Van der Sara