bozovic cz radnicki

Božović: Sami smo sebi dali dva gola

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegova ekipa svojim greškama sama sebi dala dva gola i da je teško uspela da preokrene rezultat i pobedi Voždovac u današnjoj prvenstvenoj utakmici.Fudbaleri Zvezde pobedili su danas na Vračaru posle preokreta Voždovac sa 3:2 u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. Voždovac je vodio sa 1:0 i 2:1, ali nije uspeo da sačuva prednost.
-Teško smo pobedili, prvenstveno zbog svojih grešaka, sami smo sebi dali dva gola. Bilo nam je teško da preokrenemo rezultat, ali smo uspeli – rekao je Božović posle utakmice za televiziju Arenasport.
On je novinarima posle meča rekao da je njegova ekipa pod velikim pritiskom.
-Psihološki je bilo mnogo teško da se vratimo. Ekipa je pod velikim pritiskom. U drugom delu nas je nagradila sreća za borbenost – rekao je trener Zvezde.
Zvezda će u petom kolu u sredu igrati na svom terenu protiv Čukaričkog, a Voždovac će u Nišu igrati sa Radničkim.
-Čukarički je isto dobra ekipa… To je vrlo ozbiljan protivnik. Liga je takva i ovde svako svakoga može da pobedi. Ne diše se uopšte lakše… Zapravo možda ćemo večeras disati lakše, ali ujutro će biti malo teže – rekao je Božović.
Pomoćni trener Voždovca Branko Vojinović rekao je da je njegova ekipa izgubila zbog loše koncentracije u prekidima.
-Nismo izdržali pritisak velikog kluba kakav je Crvena zvezda. Nismo zadržali loptu kad je bilo potrebno. Nismo bili koncentrisani u prekidima kada smo primali golove, to nas je koštalo. Nismo zaslužili da izgubimo, ali ni da pobedimo, istina je negde na sredini. Mi smo krivi jer nismo bili koncentrisani u prekidima i što smo igrača koji je visok metar i 30 centimetara dao gol glavom – rekao je Vojinović.

Povezana vest:  Suarez: Napravio sam samo dve greške u karijeri