vukasin jovanovic-voz zve
Jovanović: Da protiv Čukaričkog budemo još bolji
 
Fudbaler Crvene zvezde Vukašin Jovanović rekao je danas da njegova ekipa želi da trijumfom nad Čukaričkim uđe u seriju pobeda u Super ligi Srbije i tako sebi „obezbedi mir“.
Zvezda je u prvom kolu nove sezone u Super ligi pobedila OFK Beograd, u drugom je odigrala nerešeno s Metalcem, a u trećem je remizirala i sa Radničkim iz Niša. Crveno-beli su juče u dva navrata gubili, ali su na kraju pobedili Voždovac sa 3:2 u utakmici četvrtog kola domaćeg šampionata.
-Mislim da nam se konačno vratilo za silne pehove koji su nam se dešavali, ne samo u ovoj sezoni, nego i u prethodnoj. Proživljavali smo stvarno neverovatne stvari, sreća nas često nije gledala. Čak i juče smo nesrećno primili golove, ali baš zato je osećaj još i lepši, jer smo uspeli da ispunimo ono što smo se dogovorili – rekao je Jovanović za sajt kluba.
Izabranike Miodraga Božovića već u sredu očekuje nova utakmica. Na svom stadionu će dočekati Čukarički u utakmici petog kola Super lige Srbije.
-Sada nam ostaje da ponovimo to i protiv Čukaričkog, da budemo još bolji, da nadogradimo igru. Čukarički je dobra ekipa, naš stari dužnik, i želimo da odigramo dobru utakmicu i uđemo u seriju pobeda koja će da nam obezbedi mir. Pozivam navijače da i u sredu dođu da nam pruže podršku, jer mnogo nam je lakše da igramo kada osećamo da stadion diše sa nama – naveo je Jovanović.
Jedan od primarnih zadataka Zvezde je da se dodatno uigra, pre svega u zadnjoj liniji, ali za to je, prema mišnjenju Jovanovića, potrebno vreme.
-Prelako primamo golove. Istina je da nismo još dovoljno uigrani, šef najbolje zna ko i kada treba da igra, i uigranost dolazi sa vremenom. Moguće da delimično utiče i samopouzdanje koje se stiče pobedama i zato je važno da vežemo nekoliko dobrih rezultata. To je fudbal, potrebno je vreme da se tim iskristališe – rekao je Jovanović.
Utakmica između Zvezde i Čukaričkog biće odigrana u sredu od 19.00 na stadionu „Rajko Mitić“.
Povezana vest:  Partizan pobedom otvorio prolećni deo Superlige