bozovic cz - kazahstan
Božović: Moramo da popravimo našu igru

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da njegova ekipa mora da popravi svoju igru i dodao da protiv Čukaričkog u utakmici petog kola Super lige Srbije očekuje težak meč.
On je ocenio da njegovu ekipu očekuje izuzetno teška utakmica protive Čukaričkog u petom kolu Super lige Srbije i dodao da nije zadovoljan igrom svog tima u odbrani na početku sezone.

-Za protivnika imamo jednu od najboljih ekipa u ligi. Neće biti lako, ali nadamo se da ćemo pred svojim gledaocima, koji će nam kao i uvek pružiti podršku, uspeti da pobedimo. Čukarički je ekipa koja ovde na Marakani igra dobro. Osvojili su Kup, a sa Zvezdom su igrali nerešeno. Znaju šta hoće. Pokušaćemo da popravimo našu igru. Poštujemo ih, ali se nećemo prilagođavati njihovoj igri, već da popravljamo svoju – rekao je Božović novinarima na stadionu Rajko Mitić.
Crvena zvezda i Čukarički sastaće se sutra na stadionu Rajko Mitić u utakmici petog kola Super lige Srbije.
-Nismo zadovoljni igrom u odbrani na početku sezone. Problem nije samo u odbrani i odbrambenim igračima, već u čitavoj ekipi, jer se svi brane i napadaju. Moramo da pogledamo i linije ispred ispred njih. Moramo da se pazimo protiv Čukaričkog, oni igraju mnogo bolje kontranapade, jer je mnogo lakše braniti se nego permanentno napadati i vršiti pritisak – rekao je Božović.
Na pitanje novinara da prokomentariše igre Aleksandra Kataija, Božović je rekao da se od njega mnogo više očekivalo.
-Gotovo sve utakmice ove sezone smo igrali po velikim vrućinama, a njemu to kao da smeta. To kažem polu u šali, polu u zbilji. Dao je poslednji izjednačujući gol protiv Voždovca. Očekivali smo mnogo više od njega, ali mislim da će biti vremena da se pokaže – rekao je Božović i dodao da kao rešenje u napadu vidi tandem Luka Jović i Ugo Vijeira.
Božović je rekao da Bruno Matos i Zoran Rendulić neće biti u sastavu za sutrašnju utakmicu i dodao da bi uskoro Mičel Donald trebalo da potpiše za crveno-bele. Crvena zvezda posle četiri odigrane utakmice zauzima četvrto mesto sa osam bodova, dok je Čukarički peti sa sedam.
Povezana vest:  Delegacija FIFA obilazi pojas Gaze