superliga srbije

Janjić: Javor favorit, ali ta uloga nije garancija uspeha

Trener fudbalera Javora Aleksandar Janjić prihvatio je ulogu favorita u utakmici protiv OFK Beograda u šestom kolu Superlige, ali poručio da ona nije uvek garancija uspeha.
Iznenađujući lider Superlige sa velikim optimiznom dočekuje „romantičare“, nakon što je ostvario četiri pobede i jedan poraz u dosadašnjem toku prvenstva.
-U goste nam dolazi mlada i talentovana ekipa, pojačana sa par iskusnih igrača. Znamo šta je preživljavao OFK Beograd na početku sezone, ali reč je o sastavu čiji trenutni plasman na tabeli ne predstavlja pravu vrednost. Moramo da budemo disciplinovani i oprezni – rekao je Janjić medijima.
Janjić kaže da je prednost Javora to što igra na domaćem terenu, ali i da očekuje težak meč.
-Javor uvek ide na pobedu. Od povrede se oporavio Brazilac Eliomar Silva, ali će duel propustiti Bojan Čečarić- zaključio je šef struke Ivanjičana.
Prvotimac Ivanjičana Husnidin Gafurov dodao je da ne postoji razlog da ekipa ne nastavi sa dobrim igrama sa starta sezone.
-Izuzetno cenimo protivnika, ali, kao ni do sada, nećemo imati milosti u meču. Lepo je videti tabelu sa Javorom na čelu i želimo da tako ostane – rekao je napadač iz Uzbekistana.
Utakmica između Javora i OFK-a biće odigrana u nedelju, 16. avgusta sa početkom u 17 časova na stadionu kraj Moravice.

Povezana vest:  Olimpijakos zaintresovan za Bojana Jorgačevića