bozovic cz karpati

Božović: Bilo je teško, zaslužena pobeda

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da su njegovi fudbaleri danas u teškoj utakmici zasluženo pobedili Radnik u Surdulici.
-Utakmica je bila mnogo teška, nismo na vreme dali gol i posle je bilo teško da stvorimo šansu i ‘otvorimo’ Radnik, a imali smo problema i sa njihovim poznatim autom. U svakom slučaju, mislim da smo zasluženo pobedili – rekao je Božović za Arenu posle utakmice u Surdulici.
Zvezda je kao gost savladala Radnik sa 2:0, u šestom kolu Super lige Srbije.
Crveno-beli imaju 14 bodova, jedan manje od lidera Javora, sa kojim će se sastati u narednom kolu. Zvezda će imati problema sa sastavom, posebno na levom beku, s obzirom na to da je Luis Ibanjes povređen, dok je Dušan Anđelković dobio crveni karton.
-Naći ćemo nekog – kazao je Božović.
Protiv Radnika je debitovao Mičel Donald, a Božović je istakao da je holandski fudbaler „odigrao izvanredno“.
Trener Radnika Mladen Milinković rekao je da su njegovi igrači pružili „dostojan otpor renomiranom protivniku“.-Nismo zadovoljni jer nismo uspeli da osvojimo bar bod, koji bi sigurno zadovoljio naše apetite protiv ovako jakog protivnika. Imali smo igru u određenim momentima, ali nismo bili koncentrisani. Imamo malih problema sa realizacijom i to se oseti protiv ovakvog protivnika. Zvezda je čekala i dočekala našu grešku – rekao je Milinković.
On je kazao da bi opstanak u ligi bio veliki uspeh za Radnik.
-Opstanak bi za nas bio veliki uspeh, kao novajlijama i kao neko ko je prvi put tu. Sa još nekoliko igrača mislim da ćemo moći da se ravnopravno nosimo sa ostalim superligašima – kazao je Milinković.
Crveno-beli će u narednom kolu dočekati Javor, dok će Radnik gostovati Radničkom.

Povezana vest:  Barselona rutinski protiv Selte