Lalatovic SPARTAK-ZVEZDA 11

Lalatović: Šampionu se ne preti, ali Borac se ne predaje

Trener fudbalera Borca Nenad Lalatović izjavio je danas da je Partizan favorit u utakmici sedmog kola Superlige Srbije, ali i da se njegova ekipa neće unapred predati.
-Gostovanje crno-belih je veliki događaj za Čačak i ovaj deo Srbije. Partizanu pripada uloga favorita, šampionu se ne preti, ali to ne znači da ćemo na teren izaći sa belom zastavom – rekao je Lalatović.
Šef struke „zebri“ podseća da je njegov tim u dosadašnjem delu prvenstva pokazao da poseduje kvalitet.
-U mečevima protiv Radnika i Mladosti ostali smo bez bodova nakon sumnjivo dosuđenih penala, ali moramo da budemo zadovoljni rezultatima. U Lučanima smo prekinuli seriju od dva poraza i bilo bi veoma važno da u subotu ostanemo neporaženi. Partizan je kvalitetan protivnik sa kojim možemo ravnopravno igrati ukoliko pružimo više od realnih mogućnosti – ocenio je Lalatović.
Lalatović je rekao j napomenuo da su crno – beli mamac za publiku, kao i da je Borac dosadašnjim partijama ispisao pozivnicu za navijače.
-Beograđani će imati veliku podršku, ali sa pravom smatram da će i naši navijači biti sa nama kao i do sada. Očekujem sjajan fudbalski ambijent, ispunjene tribine, veliku borbu na terenu, pa neka se bolji raduje – zaključio je Lalatović.
Utakmica između Borca i Partizana igra se u subotu od 19 sati na stadionu kraj Morave.

Povezana vest:  Povređena dvojica fudbalera Togoa kada je pucano na autobus