vojvodina spartaks 16072015 0004

Počela prodaja ulaznica za revanš Vojvodine i Viktorije

Prodaja ulaznica za revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope u kome se u Novom Sadu sastaju Vojvodina i Viktorija iz Plzena počela je danas, saopšteno je iz Fudbalskog kluba Vojvodina.
Cena ulaznica je 500 dinara za zapadnu tribinu, 300 za istočnu i 200 dinara za severnu tribinu, a u naredna tri dana mogu se kupiti na blagajni GIGS TIX-a u Tržnom centru „Apolo“ od 9 do 19.30 sati.
Ulaznice za zapadnu i istočnu tribinu prodavaće se i na centralnoj blagajni na stadionu „Karađorđe“ i to u sredu od 12 do 20 sati, kao i na blagajni kod kafea „Frends“ u četvrtak od 10 do 20.30 sati, dok će se ulaznice za severnu tribinu prodavati isključivo u šopu navijačke grupe „Firma“,od utorka do četvrtak u periodu od 12 do 20 sati. 
Iz Vojvodine napominju da jedna osoba može kupiti najviše tri ulaznice uz jedan važeći dokument – pasoš ili ličnu kartu, odnosno ukupno može maksimalno da kupi šest ulaznica, po tri na svaki od pomenutih ličnih dokumenata.
Revanš meč Vojvodina – Viktorija igra se u četvrtak 27. avgusta sa pocetkom u 20.30 sati, a u prvoj utakmici ekipa iz Plzena ostvarila je ubedljivu pobedu od 3:0.

Povezana vest:  Aleks Ferguson u borbi protiv Tvitera