milinkovic kzn part 26032015 004

Milinković: Predstoji nam važna utakmica, idemo na pobedu

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da je utakmica protiv OFK Beograda u Superligi od velikog značaja za njegov tim kako bi se pobedom vratio na pravi put posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona.
-OFK Beograd je promenio trenera i doneće reakciju u timu, što je njihov veliki adut. Bekvalac je došao i biće veoma motivisani, iako je kratak period sa njima. Igramo važnu utakmicu, učinićemo sve da odigramo najbolje što možemo i zabeležimo pobedu – rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.
On je poručio da će utakmicu propustiti Valeri Božinov zbog distorzije skočnog zgloba.
-Božinov će biti duže van stroja. Prva prognoza doktora bila je tri nedelje jer je zaista dobio jak udarac – rekao je Milinković i dodao je da je zadovoljan učinkom bugarskog napadača na evro-sceni, ali i da može bolje partije da pruža.
Milinković je dodao da je svima u klubu teško pala eliminacija od BATE Borisova u baražu za Ligu šampiona, ali i da se nada da će brzo prebroditi poraz.
-Nemam utisak da nas je BATE zavarao, mora da se kaže da smo u prvom meču igrali sa igračem manje. U Beogradu smo videli dva poluvremena, njima je pripalo prvo, nama drugo. Ne pravim alibi, Partizan je svetinja i ne želim previše da pričam o finansijskim problemima. Svi u klubu se bore sa situacijom, dajemo sve od sebe – rekao je Milinković.
Trener crno-belih nije želeo da kritikuje pojedince iz tima posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona.
Prema njegovim rečima klub će do kraja prelaznog roka pokušati da dovede pojačanja.
-To je pravo pitanje za direktora kluba. Vode se pregovori sa nekoliko igrača i imamo želju da se pojačamo – rekao je Milinković i demantovao dolazak hrvatskog fudbalera Tonćija Kukoča.
Utakmica osmog kola Superlige između Partizana i OFK Beograda igra se sutra od 19 sati.

Povezana vest:  Ćavi bi dobio Zlatnu loptu da ne igra sa Mesijem