milojevic cuka - gabila006

Milojević: Podižemo formu, ali i dalje nisam zadovoljan

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da očekuje da ekipa nastavi da podiže formu i zabeleži dobar rezultata protiv Metalac u Gornjem Milanovcu.
-Predstoji nam još jedna u nizu teških utakmica, pogotovo što igramo na strani i to drugu u nizu. Posle meča protiv Voždovca bio sam zadovoljan, jer je očigledno da smo malo podigli formu. Ali je to daleko od toga što ja očekujem i što ovi momci mogu. Verujem da ćemo imati uzlaznu putanju kad je reč o formi – rekao je Milojević na konferenciji za medije.
On je dodao da je Metalac organizovana, dobro ukomponovana i vođena ekipa, koja nije slučajno izneneađenje dosadašnjeg dela prvenstva. 
-Sigurno da imaju veliki motiv pred svojim navijačima, međutim uvek je lepo igrati u Milanovcu – izuzetno lep teren, lep fudbalski ambijent i mislim da ćemo se pokazati u najboljem mogućem svetlu. Idemo da igramo fudbal protiv dobre ekipe i sigurno da želimo da se predstavimo u kvalitetom izadnju – izjavio je Milojević. 
Trener Čukaričkog istakao je da je razočaran jer se napadač Staniša Mandić nije našao na spisku mlade fudbalske reprezentacije Srbije.
-Ne mešam se u izbor selektora i to me ne intersuje. Lično smatram da je ovo poražavajuće za Čukarički. Mislim da nismo zaslužili ovakav tretman. Staniša Mandić je biser srpskog fudbala i treba da ga gajimo. Veoma sam razočaran, ali idemo dalje. Nećemo nikog da ucenjujemo, ali to što osećam imam i potrebu da kažem – konstatovao je Milojević. 
Težak meč, ali i osvajanje novi bodova očekuje i poslednje pojačanje Brđana Tijago Galvao.
-Naporno smo radili prethodnih dana kako bismo se što bolje pripremili za gostovanje Metalcu. Što se tiče moje minule sezone, igrao sam u Moldaviji i stvarno mi je drago da sam karijeru nastavio u ovako ozbiljnom klubu kao što je Čukarički. Moja prirodna pozicija je na mestu polušpica, ali mogu da igram gde god da šef zatraži – rekao je Galvao, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa Čukaričkim.
Utakmica 8. kola Superlige Metalac – Čukarički igra se u nedelju od 19 sati u Gornjem Milanovcu.

Povezana vest:  Srbija napredovala za jedno mesto na rang listi FIFA