milojevic cuka - gabila006

Milojević: Još nismo na željenom nivou

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević ocenio je da njegovi izabranici još ne igraju na željenom nivou, uprkos pobedi protiv Radnika i prodoru u gornji deo tabele Superlige Srbije.
Čukarički je večeras na Banovom brdu slavio rezultatom 2:0 golovima Dragoljuba Srnića još u prvom poluvremenu, a gosti iz Surdulice u 26. minutu nisu realizovali penal.
-Prvo poluvreme nismo stajali kako treba, imali smo dosta problema. Zasluženo smo dobili, tu ništa nije sporno, ali negde još ne možemo da dođemo do željenog nivoa, tražimo se – izjavio je Milojević posle meča, a prenosi klupski sajt.
Prema njegovom mišljenju, prelomni trenutak utakmice bio je promašeni penal gostiju.
-Ne znam šta bi bilo kad bi bilo, ali sigurno da psihologija igre ima jako veliku ulogu u svakoj utakmici i pitanje kako bi izgledao meč da je Radnik izjednačio. Imali smo malo kadrovskih problema što se tiče Matića, iskren da budem ni Jankovića nisam planirao više od pola sata. Nadam se da povreda Regana nije teža, ići će na snimanje, pa ćemo imati uskoro više informacija – kazao je šef stručnog štaba Čuikaričkog, navodeći da ekipa „već ima iskakanje iz veznog reda“.
-Mogli smo da u 72. i 75. minutu zaključamo pobedu, ali, sve u svemu, mogu da budem zadovoljan. Čestitam Radniku na fer i korektnoj igri i kolegi Veselinoviću želim mnogo uspeha u nastavku sezone. Mi ćemo gledati da se dobro odmorimo i pripremimo za sledeai meč – zaključio je Milojević.
Čukarički je stigao do 14. boda u prvenstvu posle druge pobede u nizu, a sledećeg vikenda u 10. kolu igra protiv Javora u Ivanjici.

Povezana vest:  Lalatović: Mudrinskom je polomljen skočni zglob