roberto mancini

Manćini: Skudeto? Još se sećam Romine serije

Trener Intera Roberto Manćini ne želi da diže euforiju posle odličnog starta ekipe na startu Serije A i podsetio da je Roma pre dve godine ostala bez Skudeta, iako je počela prvenstvo sa 10 pobeda.
Rimljani su u sezoni 2013/2014 završili sa 17 bodova zaostatka za šampionom Juvenutusom, uprskos 10 pobeda na startu, zbog čega Manćini poziva na oprez.
-Skudeto? Felipe Melo je u pravu, nije bitno da budeš prvi sada, već na kraju. Još se sećam Romine serije kada je sezonu završila mnogo iza Juventusa. Ne bežimo od odgovornosti, Inter uvek ima obavezu da osvaja trofeje, ali za sada je naš prvi cilj gornji deo tabele. Ipak, srećam sam što se priča o tituli – rekao je Manćini, a prenosi Gazeta delo Sport.
Inter je minulog vikenda slavio u Veroni protiv Kjeva golom Maura Ikardija i zadržao prvo mesto sa sve četiri pobede u Seriji A. Klub iz Milana posle odlaska Manćinija i Žozea Murinja, kada je bio dominantan u Italiji i osvojio Ligu šampiona, poslednjih godina nema previše uspeha.
Italijanski trener je u svom prvom mandatu među „nero-azurima“ osvojio tri titule u Seriji A i po dva Kupa i Supekupa Italije.

Povezana vest:  Montela: Ljajić me podseća na Antonjonija i Krojfa