milojevic cuka - gabila006

Milojević: Biće teško protiv Mladosti, ali verujem u svoje igrače

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da veruje u svoje fudbalere pred sutrašnju utakmicu protiv Mladosti u srpskom prvenstvu.
-Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Dosadašnji rezultati u prvenstvu su pokazali da nema lakih protivnika. Ekipe su izjednačene i mnogo parametara odlučuje. Verujem u svoje igrače – rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.
Čukarički će sutra dočekati lučansku Mladost u prvoj utakmici 11. kolu Super lige Srbije.
-U duel ulazimo posle remija u Ivanjici, igrači su toga svesni i spremni su. Čeka nas kvalitetan i tvrd protivnik, koji ima veoma malo bodova u odnosu na to kako igra – kazao je Milojević.
Njegova ekipa je peta na tabeli sa 15 bodova, dok je Mladost 13. sa pet manje. Tim iz Lučana nije pobedio u poslednje tri utakmice. Milojević je naveo da je Mladost dobro organizovan i vođen klub i da ekipa iz Lučana brzo kazni svaku protivničku grešku.
-Na to moramo da se naviknemo. Kazniće nas samo ako se malo opustimo. Prošle godine u kupu su nam u prva četiri minuta dali dva gola. Mislim da smo se dobro spremili, dobro se poznajemo, očekujem dobru i tvrdu utakmicu, a Mladost je ekipa koja igra isto i kod kuće i na strain – rekao je Milojević.
On neće moći da računa na Lija Adija, koji je povredio zadnju ložu, a neizvestan je nastup Lukasa Pjasentina. Milojević je rekao da ga brine to što njegov tim nema kontinuitet, kao i to da ima poverenja u svoje napadače, koji su bili neefikasni u poslednja četiri kola.
-U Ivanjici smo fenomenalno odigrali i odjednom se dogodio neobjašnjiv pad. Nismo pružili ono što je trebalo, ima mnogo prostora za napredak. Imam strpljenja i veliko poverenje u moje igrače. Sve će se srediti kroz vredan rad i treninge – rekao je Milojević.
Fudbaler Čukaričkog Marko Ranđelović rekao je da se nada da će utakmica protiv Mladosti pokazati da njegova ekipa izlazi iz krize.
-Na početku prvenstva nismo igrali dobro, ali izlazimo iz krize i nadam se da ćemo to da pokažemo protiv Mladosti. To je iskusna ekipa, sa opasnim kontranapadom, ali smo se dobro spremili. Nadam se da ćemo osvojiti tri boda – rekao je Ranđelović.
On će biti u sastavu prvi put od petog kola i utakmice sa Crvenom zvezdom.
-Izgubili smo od Zvezde posle moja dva faula. Nadam se da ću pokazati koliko vredim – kazao je Ranđelović.
Utakmica na Banovom brdu će se igrati u petak od 20.00.

Povezana vest:  FS Holandije traži sedam utakmica suspenzije za Suaresa