bozovic derbi 149 2015 0003

Božović: Najvažnije da smo uzeli tri boda

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegovoj ekipi bilo teško u današnjoj utakmici sa Novim Pazarom i da je najvažnija pobeda.“Bilo je teško, Novi Pazar se izvanredno branio, ali smo srećom uspeli da damo gol u nadoknadi poluvremena. Drugo je bilo mnogo bolje, imali smo više prostora, ali i pored toga nismo stvarali neke šanse. Najvažnije je da smo osvojili tri boda“, rekao je Božović novinarima posle utakmice.
Zvezda je na svom stadionu savladala Novi Pazar sa 2:0 i posle nekompletnog 11. kola Super lige ima devet bodova više od Javora, a 12 od Partizana i Vojvodine.
Božović je kazao da ta bodovna razlika „možda može, a možda i ne“ da utiče na Partizan pred sutrašnji duel sa Voždovcem.
-Ponavljam, sistem takmičenja je takav da možda 20 bodova može da da nadu da ste sigurni. Ima još mnogo da se igra, gubićemo i mi – kazao je Božović.
On je dodao da je zadovoljan nastupom kapitena Aleksandra Lukovića, koji je prvi put od povratka u Zvezdu odigrao celu utakmicu, kao i Markom Grujićem, za koga je rekao da je „radio ono što treba da radi“.
Trener Pazara Mladen Dodić kazao je da je Zvezda potvrdila svoj kvalitet.
-Malo nam je falilo. Trebalo je da Zvezdu stigne kazna posle promašene šanse u 63. minutu, ali nismo uspeli. Sve u svemu, ima stvari kojima sam zadovoljan na ovoj utakmici – kazao je Dodić.
Zvezda će u narednom kolu gostovati Spartaku, dok će Novi Pazar dočekati Radnički.

Povezana vest:  Muslin: Ne treba da budemo strogi prema B reprezentativcima

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES