john hart man city

Kompani, Hart i Ture neizvesni za duel sa Menhengladbahom

Fudbaleri Mančester sitija Vensan Kompani, Džo Hart i Jaja Ture mogli bi zbog povreda da propuste utakmicu sa Borusijom iz Menhengladbaha u Ligi šampiona, preneli su danas britanski mediji.
Siti je dobro počeo sezonu, ali je izgubio tri od poslednje četiri utakmice u svom takmičenjima.
Ekipa Manuela Pelegrinija izgubila je juče u prvenstvu na Vajt Hart Lejnu od Totenhema sa 1:4, a taj duel propustili su David Silva, Mangala, Fabijan Delf, Vilfred Boni, Gael Kliši, Keleči Iheanačo, kao i kapiten Vensan Kompani, koji se zbog problema sa tetivom povukao iz ekipe uoči početka utakmice.
Prvi golman Džo Hart je bio na klupi zbog problema sa leđima.
-Džo je tokom nedelje imao problema sa leđima. Trenirao je samo jedan dan ove nedelje i zbog toga je branio Vili Kabaljero. Džo nije bio 100 odsto spreman. Jaja ima problem sa tetivom. Ne znam da li će oni biti spremni, moraćemo da sačekamo ponedeljak i vidimo – rekao je trener Mančester sitija Manuel Pelegrini preneli su britanski mediji.
-Mislim da Kompani neće biti spreman za sredu – dodao je on.
Fudbaleri Mančester sitija igraju u sredu od 20.45 u Menhengladbahu protiv Borusije, utakmicu drugog kola Grupe D u Ligi šampiona. Obe ekipe su u prvom kolu pretrpele poraze.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA 2010, Saopšten konačan spisak Paragvaja