panini slicice

Fudbaleri Partizana u Paninijevom abumu

Fudbalski klub Partizan predstavio je danas Paninijev album sa sličicama u kojem su crno-beli dobili svoje mesto među najvećim timovima na svetu. ;Fudbaler crno-belih Petar Grbić požalio se pre promocije da do sada nije „izvukao“ nijednog saigrača. ;
-Sve ću sad da ih izlepim… Ovo je prelepa stvar, pogotovo kad se nalaziš u društvu najvećih klubova sveta. Još da sam u kesicima sa Mesijem, Ronaldom… Ovo je jedan od albuma koji ide u posebnu kolekciju – rekao je Grbić novinarima na stadionu Partizana.
Grbić je i istakao da veruje da će zlatna sličica kapitena Saše Ilića sigurno vredeti tri-četiri sličice. Današnjoj promociji albuma, u kojem je Partizan jedini klub sa Balkana, prisustvovali su i Ivan Šaponjić, Andrija Živković, Saša Lukić i Nikol Trujić.
-Skupljao sam ranije sličice, pa sam prestao, jer nikad nisam uspeo da popunim ceo album. Ovaj ću napuniti do kraja… Velika je čast biti među velikim igračima… pogotovo što će neko da vas ‘tapka’ – naveo je Živković.
Živković i Šaponjić će biti na dve sličice, budući da se u albumu nalazi i omladinska reprezentacija Srbije koja je osvojila titulu prvaka sveta na Novom Zelandu.

Povezana vest:  Gol petom iz jedanaesterca na meti kritika

-Lako će onda da me izvuku – našalio se Živković.