vojvodina slavlje

Paločević: Pad forme je morao da dođe, ali proći će

Fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević rekao je danas da veruje da će se njegova ekipa vratiti na nivo sa početka sezone i da će neutralisati pad forme.
-Niz od tri utakmice bez pobede svakako nije za pohvalu, ali ne sumnjam u to da ćemo se brzo uzdignuti i povratiti onu formu sa početka sezone. Znali smo da pad forme kad-tad mora doći i eto, to se nama dogodilo sada – rekao je Paločević za klupski sajt.
Vojvodina je peta na prvenstvenoj tabeli sa 17 bodova, 12 manje od vodeće Crvene zvezde. Paločević je podsetio da je Vojvodina u dosadašnjem delu sezone odigrala 19 utakmica, za razliku od klubova koji nisu igrali evropske kvalifikacije.
-U svlačionici je sve okej i atmosfera je normalna kao i pre. Svesni smo da ova kriza mora proći i ja verujem da ćemo pokazati naš kvalitet već protiv OFK Beograda, pa kasnije i protiv Crvene zvezde – kazao je Paločević.
Naredni protivnik Vojvodine biće OFK, klub u kojem je Paločević ponikao i iz kojeg je prešao u novosadski klub pred početak sezone.
-Nakupilo se mnogo lepih uspomena, tako da im želim sve najbolje. Doduše, oni su letos baš promenili ekipu i od novih što su došli, praktično nikog ne znam. Poznajem nekoliko igrača koji su igrali zajedno sa mnom, a kao najopasnijeg bih izdvojio napadača Ivicu Jovanovića, koji će sigurno biti najveća pretnja po naš gol – naveo je Paločević.
Utakmica između Vojvodine i OFK Beograda igraće se u subotu od 15.00, u 12. kolu Super lige Srbije.

Povezana vest:  Stojanović: Iznenađen kvalitetom timova u Srbiji