cukaricki slavlje vs partČukarički pokvario Partizanu rođendan

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras na domaćem terenu od ekipe gradskog rivala Čukaričkog sa 1:0, u poslednjoj utakmici 12. kola Superlige Srbije.
Meč je odigran na stadionu u Humskoj pred 6.000 gledalaca, a sudio je Milorad Mažić.
Strelac: Lukas Pjasentin u 34. minutu.
Žuti kartoni: Fabrisio, Ostojić (Partizan), Tijago, Janković, Stojković, Srnić (Čukarički).
Crveni karton: Tijago Galvao u 72. minutu.
Partizan: Ž. Živković, Vulićević, Ostojić, Fabrisio, Subić, Brašanac, Lukić (od 85. Golubović), Babović, Trujić (od 45. Grbić), Stevanović, Božinov (od 45. Šaponjić).
Čukarički: Stevanović, Stojković, Adi (od 13. Pjasentin), Ostojić, Boljević, Srnić, Janković, Jovanović (od 84. Pavlović), Mandić, Tijago, Bojić (od 70. Matić).
Ekipa sa Banovog brda pokvarila je 70. rođendan Partizana, čemu su u velikoj meri kumovali i sami fudbaleri aktuelnog šampiona Srbije.
Partizan na večerašnjem meču nije uspeo da iskoristi dva penala i igrača više dobrih 20 minuta i nakon četvrtog poraza ove sezone zaostaje čak 12 bodova za vodećom Crvenom zvezdom.
U slavljeničkoj atmosferi pre utakmice tragičari su bili Petar Grbić i Stefan Babović koju su sa „kreča“ preslikali jedan drugog i gađali preko gola.
Trener Partizana Zoran Milinković nije mogao da računa na povređene Balažica, Umarua, Andriju Živkovića, Jevtovića i Sašu Ilića, ali to sigurno neće biti opravdanje za treći kiks u nizu u Humskoj.
Junak duela bio je rezervista gostiju Lukas Pjasentin, strelac fantastičnog gola sa preko 30 metara iz slobodnog udarca.
Fudbaleri Čukaričkog sa igračem manje izdržali su sve nalete i pritiske favorizovanih crno-belih i treneru Vladanu Milojeviću na oproštaju od kluba priuštili veliki trijumf.
Vredi istaći da su gosti dobili bitku pre svega na sredini terena, gde su prednjačili Dragoljub Srnić i Branislav Janković.

Povezana vest:  Dragan Stojković primoran da napusti kafe na stadionu Zvezde

PHOTO: A.K./ATAIMAGES