Mesi-kopacke-10-10Za manje od jednog dana rasprodata limitirana serija adidas Messi patika 10/10

Lionel Messi je najbolji igrač sa brojem 10 u istoriji fudbala, sa titulom četvrostrukog nosioca Zlatne lopte i sa petom u najavi. U čast ovog velikog igrača koji ima neprikosnoven uticaj na fudbal, adidas je lansirao limitiranu kolekciju kopački Messi 10/10, proizvedenu u samo 100 pari. Ova vrsta akcije označava i novu tradiciju Messi kopački za kolekcionare, koja će se dešavati svakog 10. oktobra.
Za fanove je bilo na raspolaganju 89 pari patika, i to samo u subotu 10.10. u adidas radnji u Barseloni. Kampovanje fanova ispred radnje počelo je tri dana unapred i sve patike su prodate veoma brzo. Svaki par sadrži jedinstvenu reljefnu kožnu oznaku i serijski broj, po prvi put u istoriji lansiranja patika za fudbal. Kopačke za kolekcionare su dostupne samo kao tačna replika Messijevog stopala. Jedan par patika je dobio na poklon lično Messi, a 10 pari su dobili članovi adidas „Backed by Messi“ kampanje u kojoj Argentinac lično podržava 10 talentovanih mladih fudbalera.
-Interesovanje za kolekciju MESSI15 10/10 je prevazišlo očekivanja. Imali smo ljude koji od srede kampuju ispred prodavnice, a neki su došli iz raznih delova sveta. Nikada nismo videli toliku posvećenost fudbalskoj kopački, ali uz činjenicu da je kreirano samo 100 pari i da nose ime najvećeg fudbalera na svetu, sve ovo ne treba da nas iznenadi – izjavila je Olga Berjaga, adidas Retail menadžer iz Barselone.

Povezana vest:  Lalatović: Na dobrom putu ka Evropi