stevan jovetic

Jovetić: Pobeda nad Juventusom veliki iskorak ka tituli

Fudbaler Intera Stevan Jovetić rekao je da bi evenutalna pobeda nad Juventusom u narednom kolu Serije A, poslala jasan signal da je njegov tim ozbiljan kandidat za osvajanje šampionata.
-Pobeda nad Juvetnusom bi poslala jasan signal naše snage i korak napred ka osvajanju Skudeta. Biće to divna utakmica jer uprkos problemima koje imaju, oni su i dalje velika ekipa. Neće nas zavarati njihova trenutna pozicija na tabeli, jer su oni i dalje veoma jak tim, uprkos povredama i odlascima ključnih igrača ovog leta. Imaju veoma talentovane igrače i moramo biti oprezni – rekao je crnogorski napadač za Gazeta delo Sport.
Jovetić je tokom karijere nastupao za Partizan, Fiorentinu i Mančester Siti iz kog je ovog leta poslat na pozajmicu u Inter, za koji je na pet utakmica postigao tri gola.
Inter trenutno zauzima drugo mesto u šampionatu sa 16 bodova, dva manje od prvoplasirane Fiorentine, dok aktuelni šampion Juventus, zauzima tek 12. mesto sa osam osvojenih bodova. Fudbaleri Intera i Juventusa, derbi meč 8. kola Serije A odigraće 18. oktobra od 20.45 na stadionu Đuzepe Meaca. 

Povezana vest:  Alegri: Moramo da damo gol i u revanšu