milinkovic kzn ls

Milinković: Moramo da zbijemo redove

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da crno-beli i dalje imaju kadrovskih problema, ali je naveo da će njegova ekipa pokušati da zbije redove i upiše pobedu protiv Radnika u Surdulici.
-Čeka nas pun stadion i izuzetno motivisan domaćin, ekipa koja nije poražena u poslednja tri meča. Ima tu iskusnih igrača i s te strane gledano, očekuje nas težak meč. Za njih je Partizan velika motivacija. Ući će u meč vrlo ambiciozno – rekao je Milinković novinarima na stadionu Partizana.Partizan sutra gostuje ekipi Radnika u Surdulici u utakmici 13. kola Super lige Srbije.
-Partizan ima dosta problema. Nije tajna da zbog povreda neće igrati Andrija Živković, Umaru Abubakar, Gregor Balažic i Saša Ilić. Pravo nastupa zbog kartona nemaju Fabriso i Saša Lukić. Zbog reprezentativnih obaveza odustni su Ivan Šaponjić i Nemanja Glavčić – naveo je Milinković.
-Pokušaćemo da prevaziđemo te probleme, a najbolje bi bilo da to uradimo pobedom. Moramo da zbijemo redove i da odigramo najbolje što možemo i zabeležimo pobedu protiv vrlo motivisanog domaćina – dodao je Milinković.
On je rekao da su se u tim posle saniranja povreda vratili Marko Jevtović i Nikola Ninković. Partizan je, posle 12 odigranih utakmica u domaćem šampionatu, na četvrtom mestu na tabeli sa 20 bodova, odnosno sa čak 12 manje od prvoplasirane Crvene zvezde.
Milinković je dodao da i dalje veruje da Partizan može da odbrani titulu.
-Kakav bi ja sportista i trener bio da ne verujem? Partizanu ovi problemi ne smeju da budu alibi – naveo je Milinković.
Crno-bele posle utakmice sa Radnikom očekuje meč sa Javorom, koji je drugi na tabeli sa 22 boda. Ukoliko Partizan pobedi Radnik i Javor do kraja ove nedelje ima šanse da bude i drugi na tabeli Super ligi Srbije.
-Treba ići korak po korak. Nismo u situaciji da dajemo velika obećanja, treba raditi i iz svake utakmice tražiti najviše i boriti se do kraja. Pravo na nadu ne može niko da oduzme – rekao je Milinović.
U beogradskim medijima se ponovo pojavila priča da će Milinković zbog slabih rezultata ekipe u Super ligi biti smenjen i da će njegovo mesto na klupi Partizana zauzeti Veljko Paunović.
-Ne bih to da komentarišem. Intersantno da je tajming uvek pred neki meč… ali, to traje od BATE Borisova. Poštujem svačiji stav… to je tako – kratko je rekao Milinković.
Utakmica između Partizana i Radnika igra se sutra od 17.00 u Surdulici.

Povezana vest:  Kabaj nezadovoljan u PSŽ-u, želi da se vrati u Englesku