zoran popovic cukaricki

Popović: Srećan sam zbog pobede u ovakvim uslovima

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je večeras da je izuzetno zadovoljan pobedom nad Jagodinom u utakmici koja odigrana u izuzetno teškim uslovima.

-Mnogo sam zadovoljan ostvarenim rezultatom, jer je utakmica odigrana u izuzetno teškim uslovima. Znali smo da ćemo u ovakvim okolnostima voditi veliku borbu, da ćemo morati svih 90 minuta jako da igramo. Čestitke igračima koji su pružili svoj maksimum u ovim uslovima. Pokazali su karakter i da su pravi profesionalci – rekao je Popović novinarima posle meča.
Čukarički je večeras na svom stadionu savladao Jagodinu sa 2:0 u utakmici 13. kola Super lige.
-Utakmica se razvijala tako kako se razvijala. Oni su imali pomoć vetra u prvom poluvremenu, a mi u drugom. Jagodina je pokazala da je dobra ekipa… Nisu oni više ono iz drugog, trećeg kola kada su se mučili i imali probleme. Želim im sreću u nastavku sezone – kazao je Popović.
Trener Jagodine Miljojko Gošić rekao je da je njegova želela da se nadigrava sa Čukaričkim, ali da u tome nije uspela.
-Želeli smo sa Čukaričkim, koji je za svako poštovanje, da se nadigravamo, da se isprsimo… Kada smo videli uslove, znali smo šta nas čeka. Moj tim nije znao u prvom poluvremenu da iskoristi prednsot vetra, dok su naši rivali odlično to iskoristili. Nismo odustajali posle lošeg početka sezone, a nećemo ni sada. Nastavićemo da se borimo – zaključio je Gošić.
Čukarički ima 21 bod i nalazi se na deobi četvrtog mesta Super lige Srbije s Partizanom, dok je Jagodina pretposlednja, 15. sa devet. Čukarički će u nedelju u 14. kolu gostovati ekipi Novog Pazara, dok će Jagodina dočekati Radnik iz Surdulice.

Povezana vest:  Arsen Venger: Da, nekad lažem novinare kako bih zaštitio igrače