Zoran Popovic cukaricki

Popović: Gostovanje Pazaru je jedno od najtežih

Trener Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da njegove fudbalere u Novom Pazaru čeka jedno od najtežih gostovanja ove sezone.
-Zna se da je to jedno od najtežih gostovanja u ligi. Biće zahtevan meč. Idemo da odigramo dobru utakmicu. Moji igrači su jako dobro raspoloženi i trudićemo se da budemo bićemo spremni za utakmicu protiv Novog Pazara – rekao je Popović na konferenciji za novinare.
Čukarički će sutra gostovati Novom Pazaru, u 14. kolu Super lige.
Popović je istakao da je nezadovoljan time što njegovoj ekipi sledi teško gostovanje samo tri dana nakon utakmice s Jagodinom.
-Posle 48 sati od veoma teške utakmice s Jagodinom, idemo tamo. Da li ćemo uspeti da oporavimo ekipu – nadam se da hoćemo. Atmosfera je odlična, igrači imaju karakter, jedino da vidimo da li možemo da ih fizički oporavimo u ovako kratkom vremenskom periodu. Svesni smo svega – kazao je Popović.
Fudbaler ekipe sa Banovog brda Dejan Boljević rekao je da njegov tim čeka tvrda i neizvesna utakmica.
-Ekipa Novog Pazara je iskusna domaćinska ekipa koja na svom terenu teško gubi bodove. To će nam biti treći meč u tri dana i sigurno je da će glava odraditi veliki i bitan segment u predstojećoj utakmici. Ako uđemo sa željom i motivacijom, kao što je to bilo protiv Jagodine, siguran sam da će doći i pozitivan rezultat – rekao je Boljević.
Utakmica u Novom Pazaru igraće se sutra od 15.00.

Povezana vest:  Bufon neće braniti ove godine