bozovic derbi 149 2015 0003

Božović: Rad je nezgodan, ali želimo da nastavimo niz

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da bi bilo dobro da ekipa posle pauze nastavi sa odličnim igrama i zabeleži pobedu protiv Rada, 10. uzastopnu u Superligu.
-Rad je nezgodan protivnik, to su pokazali protiv Partizana (remi) i Vojvodine (pobeda). Ne bi smelo da bude opuštanja, moramo da budemo oprezni i pokušaćemo da nastavimo niz pobeda – rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.
On je naglasio da je novi sistem takmičenja takav da jedino 20 bodova prednosti može doneti sigurnost.
-Sistem je napravljen tako da jedino bodovna razlika od 20 bodova može nešto da znači zbog deljenja bodova. Ne bi trebalo da se opuštamo i ova utakmica protiv Rada je jako bitna utakmica za nas.
Prema njegovim rečima skoro svi igrači su spremni za meč na Banjici.
-Normalno da je bolje bilo da smo kompletni što se tiče treninga, ali svakako je dobro što su igrači igrali za reprezentacije jer to je potvrda kvaliteta. Nemamo puno kadrovskih problema. Vered je povredio zadnju ložu, Luković je pod znakom pitanja, ali mislim da će igrati. Ostali su manje više „živi i zdravi“ – naveo je Božović.
Na pitanje novinara da li preuzima reprezentaciju Crne gore rekao je da nije bilo kontakta.
-Pročitao sam u jednom članku, ali novinari su sami napisali da nije bilo kontakta.To je ona reakcija kad bi „baba bila deda“ – poručio je Božović i naglasio da ne gleda u tuđe dvorište, misleći na smenu trenera Zorana Milinkovića na klupi Partizana.
Fudbaler crveno-belih Slavoljub Srnić rekao je da će ekipa pokušati da nastavi sa nizom pobeda u Superligi.
-Imamo niz od devet pobeda i želimo novi trijumf. Svakako respektujemo Rad, ali mi smo Zvezda i idemo na pobedu – zaključio je Srnić.
Meč 14. kola Superlige između Rada i Crvene zvezde igra se sutra od 13 sati an Banjici.

Povezana vest:  Maradona i Dunga imaju šansu da osvoje prvenstva i kao treneri