slavlje_crveno_beliTrijumf Zvezde za potvrdu liderske pozcije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petkovic RAMBOFudbaleri Crvene zvezde potvrdili su lidersku poziciju na tabeli pobedivši sa 5:2 Spartak na Marakani. 13 pobeda, remi i poraz bio je dovoljan crveno belima da ostanu prvi na tabeli u jesenjem delu šampionata.

Sever je, ovoga puta bio prepun i navijači su napravili pravu feštu a na poluvremenu publici sw poklonio i Dejan Rambo Petković. Golove za crveno bele dali su Kadu iz penala u 24 minutu, Perović je bio dvostruki strelac u 26. i 54. minutu, Blažić u 28. i Jevtić u 90. Minutu igre.

Povezana vest:  Blohin saopštio širi spisak za EP

„Crno-beli“ iz Humske su ovo gostovanje počeli ranim vođstvom zahvaljujući pogotku Moreire, ali se Milan Lazić sredinom drugog poluvremena pobrinuo da zagorča pulenima Gorana Stevanovića, koji su propustila priliku da trijumfom steknu veću prednost na tabeli a ne samo na osnovu gol-razlike i boljeg rezultata u međusobnom odmeravanju snaga sa Zvezdom.

 

BlazicSvoje pristalice razočarao je i OFK Beograd, koji je poražen sa 0:2 od BSK-a. Ni šestoplasirana Jagodina nije imala sreće. Fudbaleri Jagodine zgubili su istovetnim rezultatom u Smederevu koji je nastavio svoj pohod ka gornjem delu tabele. Jedan od najlepših poteza ovog kola viđen je u Ivanjici, gde je Dragović „makazicama“ doneo Javoru bod u meču sa Kuljanima, a bez pobednika je okončan i duel Metalca i Rada. U „donjem domu“ odigran je još jedan susret, i to u Čačku gde je Borac savladao „brđane“ sa Banovog Brda sa 2:1.

Povezana vest:  UEFA razmatra mogućnost da kazni Alonsa i Ramosa

 

 

 

 

 

navijaci_crvena_zvezda (1)Smederevo – Jagodina 2:0 (2:0)

(Ranković 16, 44)

Metalac – Rad 1:1 (1:1)

(Savićević 8 – Kaluđerović 33)

OFK Beograd – BSK 0:2 (0:1)

(Milošević 6, Savić 85)

Mladi radnik – Partizan 1:1 (0:1)

(Lazić 64 – Moreira 18)

Javor – Hajduk 1:1 (0:1)

(Dragović 55 – Radanović 18)

Povezana vest:  Milojević: Presudili želja i motiv, zadovoljan sam

Borac – Čukarički 2:1 (2:1)

(Mugoša 17, Grkajac 27 – Nedeljković 38)

Crvena zvezda – Spartak 5:2 (3:1)

(Kadu 24(pen), Perović 26, 54, Blažić 28, Jevtić 90 – Janjuš 14, Nosković 76)