silvio berluskoni 2014

Berluskoni: Imam apsolutno poverenje u Mihajlovića

Predsednik Milana Silvio Berluskoni posetio je danas fudbalere tog kluba i pružio podršku ekipi i treneru Siniši Mihajloviću pred nastavak sezone.
-Razumem da su navijači razočarani, ali letos sam uložio 150 miliona evra, tako da imam 150 razloga više od njih da budem razočaran – izjavio je Berluskoni italijanskim medijima, nakon što je posetio ekipu uoči utakmice sa Sasuolom.
Kako je rekao, on je posetio tim kako bi mu pružio podršku da izađe iz rezultatske krize, pošto Milan nakon osam kola zauzima 13. mesto na tabeli italijanske Serije A sa 10 bodova.
On je komentarisao Mihajlovićeve reči sa konferencije za novinare da je Milanu potreban isterivač đavola, ako on ne uspe da izvuče ekipu iz krize.
-Ja mogu da budem isterivač đavola. Imam apsolutno poverenje u našeg trenera, što je u stilu Milana. Mislim da sam motivisao igrače i dao im neke osnovne savete – kazao je Berluskoni.
Kada je reč o prodaji dela kluba, Berluskoni je rekao da investitor sa Tajlanda Bi Taečaubol, koji bi trebalo da kupi 48 odsto akcija, još nije sredio papirologiju, ali da je uveren da će do kraja godine sve biti rešeno.

Povezana vest:  Eto potpisao za Anži