sinisa mihajlovic

Mihajlović: Ako ja ne uspem, zovite isterivača đavola

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je danas da želi svoj klub da izvede iz krize, kao i to da treba da se pozove „isterivač đavola“ ako on to ne uspe.
-Znam šta želim da uradim ovde i sigurno ću to ostvariti. Imamo ono što je potrebno da klubu ide dobro. Ako ja to ne budem mogao da učinim, onda bi trebalo da pozovemo isterivača đavola – preneli su italijanski mediji Mihajlovićeve reči.
Milan će sutra dočekati Sasuolo u devetom kolu Serije A, a Mihajlović je navodno uslovljen da mora da pobedi ako želi da ostane na klupi. Njegov tim nakon osam utakmica ima 10 bodova i 13. je na tabeli italijanskog prvenstva.
Poslednji trening uoči duela sa Sasuolom trebalo bi da poseti i klupski predsednik Silvio Berluskoni, nakon što je odbio da javno podrži Mihajlovića.
-Imam odličan odnos sa njim i često razgovaramo. Prošle noći mi je rekao da se opustim i to je za mene znak vere. Želim da mu zahvalim na privilegiji da razgovaram sa njim o idejama, ne samo o fudbalu, već o svemu – rekao je Mihajlović.
On je naveo da veruje u svoje igrače i da misli da su problemi u ekipi psihološke prirode.
-Nažalost, kažnjeni smo za svaku grešku. Glavna stvar je stav, odlučnost i želja za pobedom – kazao je Mihajlović.
Nekadašnji selektor Srbije se zahvalio bivšim trenerima Milana Karlu Ančelotiju, Arigu Sakiju i Fabiju Kapelu, koji su ranije ove nedelje pohvalno govorili o njemu.
Utakmica između Milana i Sasuola igraće se u nedelju od 15.00.

Povezana vest:  Tavekio: Ako Juve povuče, možda dobije dva skudeta nazad