nemacka logo copy

Bajer pobedio u još jednoj spektakularnoj utakmici

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena odigrali su još jedan spektakularni meč na svom terenu, pošto su danas u 10. kolu Bundeslige pobedili Štutgart sa 4:3, iako je na poluvremenu bilo 0:0, a domaći tim je gubio 0:2 i 1:3.Bajer je tokom nedelje odigrao 4:4 sa Romom u Ligi šampiona u meču u kome je vodio 2:0 i gubio 4:2.
Publika u Leverkuzenu mogla je danas da vidi četiri gola za samo 10 minuta. Bajer je danas gubio 2:0 posle golova Martina Harnika u 50. i Danijela Didavija u 54. minutu.
Karim Belarabi je smanjio na 1:2, da bi Lukas Rup u 60. doneo Štutgartu 3:1.
Bajer je, međutim, izjednačio za samo dva minuta. Prvo je Belarabi asistirao Sebastijanu Benišu, koji je iz blizine smanjio prednost u 70. minutu, da bi odmah u sledećem napadu Ćićarito iz blizine dao još jedan gol za 3:3.
Potpuni preokret Bajeru doneo je Admir Mehmedi u 89. minutu. Leverkuzen je ostao na petom mestu i sada ima 17 bodova, jedan manje od Volfsburga, koji je danas u gostima pobedio Darmštat 1:0.
Aktuelni šampion Bajern Minhen zabeležio je 10 uzastopnu pobedu, pošto je na svom terenu pobedio Keln sa 4:0. Bavarci su u prvih 10 kola postigli 33 gola i primili samo četiri. Jedan od strelaca bio je i Robert Levandovski, kome je to bio 13. pogodak u Bundesligi ove sezone.
Bajern ima 10 bodova više od Borusije Dortmund, koja ima meč manje i sutra dočekuje Augsburg.
Frankfurt je u gostima pobedio Hanover sa 2:1 i tako se odaljio od opasne zone.
Verder je u gostima pobedio Majnc sa 3:1 i pretekao Hanover na tabeli.
Kasnije danas igraju Ingloštat i Herta, a sutra igraju Dortmund-Augsburg i Borusija Menhengladbah-Šalke.

Povezana vest:  Kovačević: Dostojno smo predstavljali Srbiju