drulovic par javor

Drulović: Favoriti smo, ali to treba i da dokažemo

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je danas da je njegova ekipa favorit protiv Sinđelića u predstojećoj utakmici Kupa Srbije, ali je istakao da će to morati da pokaže na terenu.
-Počinjeno novo takmičenje. Ovo je značajna utakmica za nas u ovom trenutku. Ambicije Partizana su uvek velike, želimo da igramo finale i da pobedimo u tom finalu. Sigurno je da smo favoriti protiv Sinđelića, ali to moramo da pokažemo i na terenu – rekao je Drulović novinarima na stadionu Partizana.
Partizan, prošlosezonski finalista Kupa, sutra gostuje ekipi Sinđelića u utakmici šesnaestine finala tog takmičenja.
-Moramo maksimalno ozbiljno da uđemo u ovo takmičenje. Jedan od ciljeva Partizana je i osvajanje Kupa. Biće teških prepreka do tog finala, jedna od njih nas čeka sutra. U Kupu uvek ima iznenađenja, ali se nadam da se to neće desiti nama – naveo je Drulović.
Partizan u poslednje vreme ima velikih problema s povredama, a trener crno-belih je rekao da je zdravstveni bilten „malo bolji“.
-Neke stvari su bolje, neki igrači se polako vraćaju. Povratak Umarua Abubakara je izuteno važan za nas, Gregor Balažic je počeo da trenuira, možda će sutra i igrati – kazao je Drulović.
On je rekao da će biti promena u ekipi, da će šansu dobiti igrači koji su imali manju minutažu ove sezone, a među njima je i golman Filip Kljajić. Crno-beli su prošlog vikenda odigrali nerešeno sa ekipom Mladosti, a Drulović je naveo da ne veruje da će ta utakmica uticati na igrače u predstojećoj utakmici.
Partizan u ovom trenutku zaostaje 16 bodova za Crvenom zvezdom u Super ligi Srbije.
-Svesni smo situacije, Zvezda ima veliku prednost. Pokušaćemo da smanjimo tu razliku. Mnogo je utakmica pred nama i mogućih kikseva naših protivnika, tako da moramo da verujemo – rekao je Drulović.
Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Partizana i Sinđelića igra se sutra od 13.00.

Povezana vest:  Kjevo siguran na gostovanju Peskari