mihajlovic portret

Mihajlović ne zna kada se Baloteli vraća na teren

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je da ne zna kada će napadač roso-nera Mario Baloteli da se vrati na teren. Baloteli je povredio prepone krajem septembra i pretpostavljalo se da će kratko pauzirati, međutim, njegov oporavak prolongiran je na neodređeno vreme.
-Bol u mišićima prođe, a onda se vrati. Lekari nastoje da reše ovaj problem i rešiće ga. Pokušavali su mnoge stvari kako bi sanirali povredu, ali Baloteli je trenutno nesposoban za rad. Ja ne znam kada bi on mogao da se vrati u tim – rekao je Mihajlović, a prenosi Skaj Italija.
Srpski stručnjak na udaru je kritika nakon neubedljivih igara Milana i brojni mediji spekulišu da bi uskoro mogao da dobije otkaz.
Trofejni klub u nedelju je na domaćem terenu teškom mukom pobedio Sasuolo (2:1) i posle devet odigranih kola nalazi se u sredini tabele italijanske Serije A sa sedam bodova zaostatka za vodećom Romom.
Milan u narednoj utakmici dočekuje u sredu ekipu Kjeva, a od ishoda tog meča verovatno zavisi i Mihajlovićeva sudbina na klupi sedmostrukog prvaka Evrope.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Sastavi timova za prvenstvo sveta