Jose Mourinho   frustrationMorinjo: Neke bitke je nemoguće dobiti

Trener fudbalera Čelsija Žoze Morinjo rekao je da se ne brine za svoju budućnost u klubu nakon današnjeg poraza od Liverpula.
-Borba se nastavlja, ali ponekad postoje borbe u kojima je nemoguće pobediti. Mogu da igram protiv bilo koje ekipe, bilo kog trenera, da pobedim, izgubim, a i više od toga. Nisam zabrinut za budućnost – preneli su britanski mediji Morinjove reči posle utakmice.
Čelsi je izgubio na svom terenu sa 3:1 od Liverpula, iako je vodio, tako da je sada 15. na tabeli Premijer lige sa samo 11 bodova.
Upitan da li misli da je utakmica protiv Liverpula bila njegova poslednja na klupi Čelsija, Morinjo je odgovorio: -Ne.
-Otići ću kući da pronađem tužnu porodicu i onda ću pokušati da pogledam ragbi utakmicu i malo se izvučem iz svega ovoga, a potom ću početi da pripremam trening za sutra ujutro – rekao je Morinjo.
Čelsi će u narednoj utakmici u sredu u Londonu igrati protiv Dinamo Kijeva u Ligi šampiona.
Govoreći o Morinju, trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je portugalski stručnjak veliki trener.
-Mislim da niko u ovoj prostoriji ne sumnja da je on jedan od najboljih na svetu. Ovakve stvari se dešavaju, bio sam u sličnoj situaciji u Dortmundu prošle godine – rekao je Klop.
Novinari su Klopa pitali da li je Liverpul spreman da se bori za titulu u Premijer ligi.
-Uh, vi ste ludi. Ne želim da budem neprijateljski nastrojen prema vama, ali mi zaista o tome ne razmišljamo. Možemo mnogo bolje nego protiv Čelsija, ali smo danas zaslužili pobedu, i idemo kući – odgovorio je Klop.
Liverpul je pobedom izbio na sedmo mesto engleskog prvenstva sa 17 bodova.

Povezana vest:  SP JAR, BRAZIL – PORTUGALIJA, Brazil i Portugalija rasterećeni u meču poslednjeg kola