bozovic cz radnicki

Božović: Trebalo bi da Zvezda ima upravu

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je posle pobede nad OFK Beogradom (4:1) da je igrač više olakšao put ka 13. trijumfu zaredom u Superligi Srbije.
-Do isključenja OFK Beograd se organizovano branio i na našu sreću pomogao nam je igrač više. Posle toga bilo je znatno lakše. Drago mi je zbog niza i nadam se da ćemo tako nastaviti do kraja – rekao je Božović posle utakmice.
Šef stručnog štaba crveno-belih pohvalio je igre Srnića i Matosa.
-Matos je u Novom Pazaru igrao izvanredno, imao je težu povredu. Očekujem od njega još više i bolje. Srnić ima veliko srce, zalaže se i to mu se isplatilo. Nije bitno ko daje golove, već da ih bude – kazao je Božović.
Prema njegovim rečima, Luković, Pavićević i Sikimić su igrači na koje bi trebalo da se ugledaju mladi prvotimci.
-Imamo dosta iskusnih, ali i mladih igrača koji uče od njih. Deca se ponašaju kao oni, ispred sebe imaju primere i tako se ponašaju. Ne mogu da kažem da je Jović budućnost kluba, jer je već prodat, ali nadam se da će Ristić ostati dugo. Jovanović je postigao pogodak i rekao mi da nisam u pravu kada insistiram da napadamo preko boka, a ne kroz sredinu – kazao je Božović.
On je kratko prokomentarisao tešku situaciju u klubu.
-Razgovarali smo Zvezdan Terzić i ja, doneo je kilogram kafe u klub. Ne znam koliko smo novca dobili ove sezone, cifre su toliko velike da me glava zaboli. Zvezda bi trebalo da ima predsednika i upravu, trenutno je nemamo već tri meseca – zaključio je Božović.
Trener „romantičara“ Dragoljub Bekvalac bio je nezadovoljan potezom zbog kojeg je Srđa Knežević dobio isključenje.
-Naš dogovor je funkcionisao sve do isključenja, posle toga postojala je samo Crvena zvezda. Nesportski se poneo Knežević i biće sankcionisan od kluba. On je poznat po agresivnoj igri, ali ovo mi je strano. Sudije su bile na nivou, možda je start bio ispravan, ali to mu ne daje za pravo da tako postupi – poručio je Bekvalac.

Povezana vest:  Odigrano 15. kolo Zlatne lige - Naprednjaci skalpirali penzionere