svetozar mijailovic dec 2014 1

Mijailović: Niko da ne uznemirava naše igrače

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović izjavio je danas da je najvažnije da fudbaleri tog kluba budu koncentrisani na svoje obaveze i da neće dozvoliti ikome da ih uznemirava.
-Svima nama u klubu je jako važno da svi igrači budu fokusirani samo na svoje profesionalne obaveze. Nećemo dozvoliti bilo kome, a najmanje menadžerima, da uznemirava naše igrače, jer smo na dobrom putu da osvojimo šampionsku titulu. Crvena zvezda je veliki klub i učiniće sve da zaštiti svakog svog igrača od bilo kakvih napada sa strane – rekao je Mijailović u saopštenju objavljenom na klupskom sajtu.
Mijailović je naveo da „ničiji privatni interes ne može biti iznad interesa Zvezde“, govoreći o navodnom transferu jednog od najboljih igrača crveno-belih Aleksandra Kataija.
-Katai svakako ne može da ide iz Crvene zvezde pre završetka kvalifikacija za Ligu Šampiona 31. avgusta sledeće godine, tako da nema potrebe da se menadžeri muvaju oko njega. On je poslednji igrač koji može napustiti Zvezdu. Nama je jedino važno da Katai bude srećan i zadovoljan u Zvezdi i fokusiran samo na treninge i što bolje igre. Tako će i biti – dodao je Mijailović.
Pojedini mediji preneli su da se Katai navodno fizički sukobio sa menadžerom Boškom Jankovićem zbog podele krocenata od budućeg transfera tog Zvezdinog fudbalera.

Povezana vest:  Najbolji igrači svetskih prvenstava