petar bozic par (1)

Božić: Pokušaćemo da iznenadimo Budućnost

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je danas da će njegova ekipa dati sve od sebe da iznenadi podgoričku Budućnost u predstojećoj utakmici devetog kola Jadranske lige.
-To je druga jaka utakmica u nizu posle Crvene zvezde. Igramo protiv ekipa koje zbog pozicije na tabeli i kvaliteta dobijaju ulogu favorita. Čeka nas jako težak posao, ali igrači i ja ćemo dati sve od sebe da napravimo iznenađenje – rekao je Božić novinarima u beogradskoj Hali Pionir.
Partizan će sutra dočekati Bubućnost u devetom kolu Jadranske lige. ;Crno-beli imaju skor od dve pobede i šest poraza, dok je Budućnost lider regionalnog takmičenja sa samo jednim porazom iz osam utakmica.
-Budućnost pretenduje na sam vrh Jadranske lige i u skladu s tim je selektiran tim. To je ekipa koja ima odlične atletske sposbnosti i igra veoma raznovrsno. To je kompletna ekipa koja je popunjena s nekoliko kvalitetnih igrača na svakoj poziciji. Mi moramo da želju, koja mora da bude ogromna, iskoristimo i pretvorimo je u energiju i borbenost koju smo na momente prikazivali na prethodnoj utakmici – naveo je Božić.
Trener crno-belih je dodao da je Partizan daleko od željene forme, ali je kazao da smatra da će mesec dana biti dovoljno da se tim u potpunosti uigra.
-Nismo zadovoljni rezultatima, ali postoji napredak u igri. Verujem da ćemo igrati sve bolje i da će rezultati biti sve bolji – kazao je Božić.
On je dodao da crno-beli pregovaraju s jednim igračem ne otkrivši o kome je reč, ali je naveo da se nada da će ti pregovori biti uspešni i da će javnost vrlo brzo biti obaveštena. Košarkaš Partizana Petar Aranitović rekao je da očekuje težak meč protiv Budućnosti.
-Očekuje nas teška utakmica protiv lidera na tabeli, koji je vezao šest uzastopnij pobeda. Mi smo posle poraza od Zvezde izvukli pouke i sutra će biti prava prilika da pokažemo koliko smo naučili – rekao je Aranitović.
Utakmica devetog kola Jadranske lige između Partizana i Budućnosti igra se sutra od 21.00.

Povezana vest:  Zvezda "sedmicom" ispratila BSK, remi u Novom Sadu