bozovic cz - kazahstan

Božović: Dobro iskustvo,jedino rezultatom nisam zadovoljan

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je večeras da je prijateljska utakmica protiv Ludogoreca dobro iskustvo za njegov tim i da jedino nije zadovoljan rezultatom.
Lider Superlige Srbije poražen je u Razgradu od bugarskog šampiona sa 3:1.
-Izvanredna utakmica, pogotovo za nas. Nismo imali prilike da igramo na ovom terenu, podloga je bila brza i napravili smo dve greške koje su nas koštale poraza. Onda kada je trebalo da primamo golove, spasao nas je golman Supić. U drugom poluvremenu bili smo bolji, postigli lep gol, ali nas je greška koštala novog gola – rekao je Božović na konferenciji za medije posle utakmice.
On je dodao da je zadovoljan kako su odigrali igrači koji nisu imali preveliku minutažu ove sezone, uključujući i krivca za prvi gol na večerašnjem meču, Mamadua Mbođa.
-S obzirom da Mbodj ne igra standardno, zadovoljan sam. Mislim da je pokazao da može da igra ozbiljan fudbal. Sikimić je odigrao izvaredno, Cvetković, Donald… Objektivno, bili smo danas slabi, ali ova utakmica je dobro iskustvo i osim rezultata sve ostalo je bilo dobro – poručio je trener Crvene zvezde.
Prema njegovim rečima, ova ekipa je još uvek u stvaranju.
-Ovaj ekipa je u stvaranju, još će se stvarati, u decembru ćemo dovesti još dva pojačanja. Ako budemo prvaci, i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, još dva i to će biti dovoljno. Ludogorec ima mnogo stranaca, imaju mnogo brzih igrača i igra sasvim moderan fudbal – istakao je Božović i zahvalio domaćinima na lepom prijemu.
Fudbaleri Crvene zvezde naredni meč u Superligi igraju sledećeg vikenda protiv Radničkog u Nišu.

Povezana vest:  Van der Vart ne igra do kraja sezone