lopta u mrezi

OFK Beograd pobedio Vojvodinu u prijateljskom meču

Fudbaleri OFK Beograda savladali su danas ekipu Vojvodine sa 1:0, u prijateljskoj utakmici odigranoj u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku.
Jedini pogodak postigao je Subašić u 10. minutu.
Oba tima iskoristila su prvenstvenu pauzu za prijateljsko odmeravanje snaga, a to je bio prvi meč na kojem su i Vojvodinu i OFK Beograd vodili novi treneri.
Novosađane je ranije ove nedelje preuzeo Nenad Lalatović, a beogradske „romantičare“ Miodrag Radanović.
Lalatović je izjavio da mu je današnja utakmica mnogo pomogla da stekne uvid u mogućnosti igrača koji ove sezone nisu imali veliku minutažu.
-U prvom poluvremenu imali smo dosta grešaka, tako da sigurno ne mogu biti zadovoljan onim što smo pokazali u tom delu meča. Međutim, u nastavku smo zaigrali neuporedivo bolje, pritisli rivala na njegovoj polovini, nismo mu dozvolili nijednom da ugrozi naš gol i stvorili dve-tri stopostotne prilike. Nažalost, nismo ih iskoristili i na tome ćemo morati da radimo. Još uvek se upoznajemo i verujem da će naša igra biti bolja u Ivanjici – rekao je Lalatović za klupski sajt.
U 18. kolu Superlige Srbije Vojvodina gostuje 21. novembra ivanjičkom Javoru, a OFK Beograd igra protiv gradskog rivala Voždovca, takođe na gostujućem terenu.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati utakmica trećeg kola i tabela