laltovic borac zvezda

Lalatović zadovoljan pristupom i igrom

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović bio je zadovoljan posle današnje pobede nad Javorom u gostima, što mu je bio takmičarski debi na klupi Novosađana.
-Zadovoljan sam jer je bio ogroman pritisak pred ovu utakmicu. Bili smo deveti, imali smo samo 22 boda i da nismo pobedili, mogli smo da padnemo niže. Igrači su ispunili sve moje zahteve, imali su maksimalan pristup, popravili smo duel igru, a kada imate pristup i ispunite taktičke zadatke, pobeda mora da dođe – rekao je Lalatović agenciji Beta.
Vojvodina je danas u Ivanjici pobedila Javor sa 1:0 i tako prekinula seriju od pet prvenstvenih utakmica bez trijumfa. Trener je ocenio da će zbog toga ekipi možda biti malo lakše, ali samo što se tiče pritiska.
-Možda će nam biti malo lakše što se tiče pritiska. Nama u sledećem kolu dolazi Mladost, koja mnogo bolje igra u gostima jer ima odličnu kontru i polukontru, a onda idemo u goste Partizanu. Čeka nas paklen raspored, a naš cilj je da u poslednja četiri zimska kola osvojimo što više bodova, onda odradimo dobre pripreme i da na proleće budemo hit – rekao je Lalatović.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Argentina bez greške i protiv Grčke