Adem Ljajic 2012

Ljajić: Igramo loše? Šta li će tek biti kasnije…

Fudbaler Intera Adem Ljaljić rekao je da je još uvek rano govoriti o mogućnosti da njegov tim osvoji Skudeto, kao i da kada je dolazio u Milano nije ni slutio da će se boriti za prvo prvo mesto.
Ljaljić je u avgustu stigao u Inter na jednogodišjnu pozajmicu iz Rome, sa opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.
-Po prirodi ne volim da gledam daleko u budućnost. Prethodne dve godine u Romi smo uvek mislili da je pravo vreme da osvojimo Skudeto, ali nikada nismo uspevali jer smo naleteli na mnogo jači Juventus. Kada sam stigao u Inter nisam ni slutio da ćemo biti na vrhu tabele posle 13 utakmica – rekao je srpski reprezentativac za Tutosport.
On je naglasio da mnogi imaju kritike na račun igre Intera, ali i naglasio da tim tek pokaže pravu snagu.
-Mnogo ljudi priča ali mi smo na čelu tabele. Pobedili smo u mnogim mečevima i potpisao bih da do kraja prvenstva u svim utakmicama pobeđujemo sa 1:0. Govore da igramo loše, a ipak smo prvi na tabeli. Zamislite šta će biti kada krenemo da igramo bolje.
Ljaljić je dodao da ima odličan odnos sa trenerom Robertom Manćinijem, kao i da bi voleo da ostane u Interu i nakon isteka pozajmice sa Romom.
-Manćini je bio odličan napadač, zna naše potrebe i svima daje šansu koju zaslužuju. Hoću li ostati u Interu? Kada se sezona završi donećemo odluku zajedno, a moja jedina briga je da igram što bolje i dam maksimum za dres koji nosim. Jasno je da bih voleo da me Inter otkupi, ali trenutno samo želim da igram – zaključio je vezista Intera.
Inter je trenutno na prvom mestu Serije A sa 30 osvojenih bodova, dva više od Napolija i Fiorentine, a narednu utakmicu odigraće u ponedeljak, kada će gostovati upravo Napoliju od 21.00 sati.

Povezana vest:  Čeferin: Lige su spremne za utakmice iza zatvorenih vrata