cukaricki radnicki (3)

Remi Radničkog i Čukaričkog u Nišu

Fudbaleri Radničkog i Čukaričkog odigrali su večeras u Nišu nerešeno bez golova u prvoj utakmici 21. kola Super lige Srbije. Prvo poluvreme utakmice na stadionu Čair pred oko 1.500 gledalaca nije donelo mnogo uzbudjena.
Radnički je uglavnom imao inicijativu, ali nije uspeo da dodje do prave prilike za gol, dok se beogradska ekipa uglavnom oslanjala na kontranapde. Drugo poluvreme je donelo znatno više uzbudjena, ali nijedna ekipa nije uspela da zatrese mrežu rivala.
Nišlije su u 83. minutu imale jednu od najboljih prilika na utakmicu, ali je udarac glavom Marka Blažića sa oko sedam metara pogodio stativu posle centaršuta Antona Zemljanuhina sa desne strane. Radnički je u sudijskoj nadoknadi vremena imao dve sjajne prilike. 
Prvo je Nikola Aščerić posle ubačene lopte sa desne strane pogodio prečku, da bi samo nekoliko sekundi kasnije Petar Djuričković šutirao sa oko 15 metara desno iskosa na prazan gol, jer je golman Nemanja Stevanović istrčao, ali je njegov udarac završio malo pored desne stative. ;
Čukarički zauzima treće mesto u Super ligi sa 36 bodova, dok je Radnički peti sa 32. Ostali mečevi 21. kola igraće se sutra i prekosutra.

Povezana vest:  Mediji guraju Ronaldinja u Palmeiras