FC_Inter_logoMajkon želi da ostane u Interu

 

Fudbaler Intera Daglas Majkon odbacio je danas navode da će preći u Real Madrid i rekao da će rado ostati u italijanskom klubu dok mu ne istekne ugovor, 2014. godine.

Majkon je rekao da će otići iz Intera samo ako predsednik Masimo Morati odluči da ga proda.

-Veoma sam srećan u klubu, navijači mogu da budu mirni jer neću otići iz Intera. Napustiću klub samo ako predsednik to bude želeo – rekao je Majkon.

Povezana vest:  Bugarska policija uhapsila 21 navijača uoči derbija

Defanzivac brazilske reprezentacije je rekao da je Real Madrid jedini klub u koji bi otišao iz Intera. Dosadašnji trener Intera Žoze Morinjo je prošle nedelje postao trener „kraljevskog“ kluba i mediji spekulišu da je Majkon prvi na listi želja portugalskog trenera.

-Nisam rekao da želim da pređem u Real Madrid. Rekao sam da bih ako uopšte nameravam da napustim moj klub, izabrao samo Real Madrid – rekao je on.

Povezana vest:  Radnički počeo pripreme, Stepanović novi trener

Majkon je ove sezone učestvovao u osvajanju tri trofeja – prvenstva i Kupa Italije i Lige šampiona. On je rekao da bi izabrao Real jer je „veoma sličan Interu“, ali i jer bi bilo lepo da ponovo sarađuje sa Morinjom.

Majkon je sa reprezentacijom Brazila u Južnoj Africi, gde će „karioke“ šesti put pokušati da osvoje Svetsko prvenstvo. Brazil će se na Mundijalu takmičiti u Grupi G sa selekcijama Obale Slonovače, Portugala i Severne Koreje.

Povezana vest:  Prodaje se FK Liverpul za 350 miliona funti