JAGODINA-ZVEZDA 17

Za fudbalere Jagodine zainteresovani klubovi iz Evrope i Azije

Za nekolicinu igrača Fudbalskog kluba Jagodina zainteresovani su pojedini evropski i azijski klubovi, saopštio je danas klub iz Super lige Srbije.
Za jednog od najboljih fudbalera Jagodine u poslednje dve sezone, 23-godišnjeg Mileta Savkovića, zainteresovani su brojni evropski klubovi, ali je on najbliži odlasku u Južnu Koreju, navodi se u saopštenju Jagodine.
Sportski direktor Životije Jeremić rekao je da očekuje da će transfer biti završen do početka naredne godine.
-Transfer je izgledan, pa smo već počeli da tražimo rešenje na toj poziciji (sredina terena) i nadam se da ćemo angažovati adekvatnu zamenu do početka priprema za prolećni deo sezone – rekao je on.
Za standardnog člana mlade reprezentacije Srbije, najmlađeg kapitena u istoriji fudbalskog kluba Jagodina Aleksandra Filipovića (21), zainteresovani su klubovi iz Češke, Turske i Izraela.
Za 22-godišnjeg Uroša Nikolića, koji je ove sezone postigao pet golova, zainteresovani su portugalski klubovi, dok su za najmlađeg golmana Super lige i člana omladinske reprezentacije Đorđa Nikolića zainteresovani Ajaks i Partizan, koji je izrazio želju da ga vrati u klub.
U saopštenju se navodi da će rukovodstvo Jagodine „imati pune ruke posla u zimskom prelaznom roku“, kako oko prodaje igrača, tako i oko angažovanja novih igrača koji će na početku priprema za proleće pojačati konkurenciju u timu.

Povezana vest:  Ferguson: Runi je beli Pele