dragan dzajic sos

Brzo rešiti situaciju, nije nam potreban „slučaj Grujić“

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je da bi crveno-beli morali što pre da reše situaciju oko transfera Marka Grujića u Liverpul, jer se u suprotnom pravi afera koja klubu nije potrebna posle osvajanja jesenje titule.
Crvena zvezda na stolu ima ponudu engelskog velikana tešku sedam miliona evra i 10 odsto od naredne prodaje, ali igračev otac misli da je rano da se sada sklopi dogovor kako bi Grujić 1. jula naredne godine prešao u Liverpul.
-Koliko sam obavešten transfer nije definitivno gotov. Ne volim što se ovaj slučaj ne završava jer se odugovlačenjem pravi afera. Od lepe stvari koja je mogla da se desi, kako vreme odmiče doći ćemo u situaciju da se od nečega branimo ili pravi slučaj, što ne bi smelo – rekao je Džajić.
Treća Zvezdina zvezda i počasni predsednik dodao je da je u interesu kluba da se što pre donese odluka.
-Ne bih pričao o ciframa i svemu tome. Isključivo gledam samo klub i ukoliko je dogovor pao, onda bi na pravi način trebalo da se prikaže javnosti. Ovako, svaki dan piše se nešto novo. Lično kao zvezdaš, želim da se ne diže nikakva afera da bi igrači i rukovodstvo mogli mirno da se pripreme za drugi deo sezone.
Džajić je poručio da je sadašnji tim Zvezde napravio veliki uspeh posle odličnih rezultata u prvom delu sezone.
-Pobedili su 19 utakmica u prvenstvu, u nizu, nemaju poraz. Sve čestitke rukovodstvu, treneru i fudbalerima. To je nešto što niko nije očekivao, a donelo je veliku radost navijačima. Ova generacija je ušla u istoriju kluba po broju uzastopnih pobeda, ali nadam se da su njihove mogućnosti veće – naveo je Džajić i dodao da i dalje pomaže klubu koliko može sa funkcije počasnog predsednika.

Povezana vest:  FSS, Superliga i sindikat Nezavisnost u borbi protiv rasizma